Szanowni Państwo,
Widząc pojawiające się na naszym forum pytania dotyczące kandydatów innych grup, chciałbym gorąco zaapelować do tych z Was, którzy jeszcze nie podjęli decyzji kogo poprzeć, aby
poparli Radosława Barczyńskiego.
Miałem przyjemność osobistego spotkania Radka, widziałem go w akcji, obserwowałem jego wyważone podejście oraz słyszałem rzeczowe, poparte fachową wiedzą z zakresu finasów oraz zarządzania wiedzą argumenty. Jestem głęboko przekonany, że jest on bardzo dobrym kandydatem do tej roli.
Zwróćcie uwagę, że proces, który jest przed nami jest niesamowicie skomplikowany. Tak naprawdę, nie było w historii rynku kapitalowego w Polsce, tak złożonego postępowania układowego. Widząc innych kandydatów (nota bene, niektórzy z nich już na starcie wykazali się kompletnym brakiem merytorycznej wiedzy), choćby nie wiem jakimi fachowcami w swojej dziedzinie byli, nie dadzą rady samodzielnie podołać masie pracy analitycznej i rachunkowej.
Przewagą/zaletą Radka jest to iż wspólnie z Pawłem zbudowali już
fundament naszego Porozumienia. Mamy fachowców z zakresu finansów/rachunkowości, informatyki, komunikacji, którzy się zgłosili i którzy już działają. To my tworzymy to Porozumienie i jestem przekonany, że każdy z nas jest chętny/gotowy aby dołożyć od siebie tę cegiełkę, która pozwoli nam odzyskać zainwestowane środki. Nie potrafię wyobrazić sobie lepszego zespołu niż
zespół złożony z nas samych. Dlaczego? Ponieważ każdy z nas da z siebie wszystko wiedząc, że tym samym maksymalnie poprawia swoją pozycję w postępowaniu.
Dlatego apeluję do Was abyśmy nie zmarnowali tej szansy którą mamy na posiadanie
NASZEGO człowieka w Radzie Wierzycieli. Mamy wówczas zagwarantowany wpływ na decyzje RW, mamy informacje z pierwszej ręki i mamy pewność, że nie zostaniemy "rozegrani" przez np. inwestorów instytucjonalnych.
Głosujcie na Radka, to moim zdaniem bardzo dobry kandydat i niech zostanie naszym reprezentantem w RW!!!
P.S. Wysyłając list do kuratora, nie zapomnijcie o mailu do
kontakt@pogetback.pl z wpisaniem w tytule:
1. wartości nominalnej obligacji i
kodu RadBar 2. w treści maila seria i numery obligacji oraz ich wartości nominalne.
Pozwoli nam to aktualizować siłę naszego głosu i w przypadku gdy ilość oddanych głosów będzie dawać gwarancję wyboru naszego kandydata będziemy mogli poprzeć również drugą kandydaturę.
Przykład:
tytuł maila: RadBar 100.000 zł
treść maila:
seria MN 6 sztuk nr 755-760 wartość nominalna 10 tys łącznie 60.000 zł
seria MT 4 sztuki nr 640-643 wartość nominalna 10 tys łącznie 40.000 zł